Naptárba beírni: Megvan a 2024-es Zsolnay Fényfesztivál dátuma!

A százezres tömegeket vonzó Zsolnay Fényfesztivált, az elmúlt években Pécs programkínálatának fénypontjává vált, és nem lesz ez másként 2024-ben sem. Ráadásul már meg is van az ország egyetlen fényfesztiváljának új dátuma: Pécs utcái és ikonikus épületei július 4. és 7. között borulnak fényárba - immár 8. alkalommal.

A fény útja PécsenForrás: Zsolnay Örökségkezelő

A fesztivált szervező Zsolnay Örökségkezelő munkatársai már most gőzerővel dolgoznak a jövő évi fesztivál előkészítésén. Ha valaki lemaradt az idei eseményről, a most közzétett aftermovie-val átélheti a legszebb pillanatokat, és felkészülhet a jövő évi fesztiválra. Nézzétek micsoda fények, színek és minták borították a várost?!  

Ennyi munka után, nem meglepő, hogy szeptemberben Városmarketing Gyémánt Díjat kapott a Zsolnay Fényfesztivál. A marketing szakma legnagyobb eseményének számító Marketing Summit Hungary rendezvényen ítélték oda a díjat, mert a Fényfesztivál eredményes, az értékelési kritériumoknak megfelelő, a szakmai zsűri által színvonalasnak értékelt városmarketing tevékenységet végzett.

Október 16-án pedig elindult a fesztivál „téli kistestvére", az Adventi Fényfestő Gyerekrajz Pályázat, amely során gyerekek rajzai elevenednek meg fényfestett alkotásként a Dzsámi homlokzatán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek