Új videóban mutatja be a Magyar Pavilont a világkiállításon dolgozó csapat

A napokban fogadta a négyszázezredik látogatót a dubaji világkiállítás Magyar Pavilonja - közölte a MTÜ. A négyszázezredik látogató egy Abu-Dzabiból érkezett család volt, melynek tagjait emléklappal és magyar kézműves termékeket tartalmazó ajándékcsomaggal lepték meg a pavilon vezetői. 

A Magyar Pavilon négyszázezredik látogatója egy Abu-Dzabiból érkezett család volt, akik ajándékot is kaptak.Forrás: mtu.gov.hu

A magyar pavilon töretlen népszerűségét jelzi, hogy tematikája alapján beválasztották a tizenöt legkülönlegesebb pavilon közé. Új videó is készült a Magyar Pavilonról, amelyet újszerű módon ezúttal a kint dolgozó csaknem 70 fős csapat mutat be látványos felvételekkel.

A pavilonban nap mint nap azon dolgoznak, hogy Magyarországnak méltó képviselete legyen a Dubaji Világkiállításon. A csapat minden tagja szerepel a kisfilmben, amely végigvezeti a nézőt a pavilon különböző részein. Az Aqua Roots of Hungary névre keresztelt épület olyan fontos elemei láthatók, mint a Magyarország páratlan vízkincseit bemutató tudás- és élményalapú interaktív kiállítás, valamint a tradicionális, újragondolt magyar fogásokat kínáló étterem. Megjelenik továbbá az AquaBar, ahol különleges magyar ásványvizeket lehet kóstolni, illetve a shop, amelyben magyar kézműves termékeket vásárolhatnak a látogatók.

 (A borítókép forrása: expo2020dubai.com)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek