A Nők pavilonja kerül a Dubaji Világkiállítás középpontjába

Az Expo 2020 Dubai megerősítette elkötelezettségét a nemek közötti egyenlőség, illetve a nők szerepvállalása iránt, és a Cartierrel együttműködve létrehozta a Női pavilont. A tisztviselők arra próbálják emlékeztetni az embereket, hogy egy igazságos világot csak a nők teljes és egyenlő részvételével lehet minden területen felépíteni.

A nők jogaira és a nemek közötti egyenlőségre hívják fel a figyelmet a Nők pavilonjábanForrás: YouTube.com

A Női pavilon "New perspectives", azaz „Új perspektívák" címet viselő kiállításán felhívják a figyelmet a nők jelentős és gyakran elfeledett hozzájárulására az élet számos területén, kiemelve azt, hogy amikor a nők képesek boldogulni, az emberiség is kivirágzik.

Az októbertől jövő márciusig számos eseménynek, programnak és tartalmas párbeszédnek otthont adó Női pavilonhoz a világ minden tájáról érkező látogatókat meghívják, hogy csatlakozzanak egy új világhoz.

Reem Al Hashimy, az Expo 2020 Dubai főigazgatója és Cyrille Vigneron, a Cartier International vezérigazgatója megvitatták az Expo 2020 szerepét abban, hogy ez a hely globális platformot kínál a nők és a lányok megerősítésére, valamint a nemek közötti egyenlőség és a nők céljainak tudatosítására – írja a breakingtravelnews.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek