Design és kézműves termékek várják a nyárbúcsúztató Piacok Napján

Design, vintage, antik, retró, egyedi és kézműves – ezek a jelszavai a szeptember 12-ére tervezett nyárbúcsúztató Piacok Napjának, írják a szervezők a Facebookon. Az évszakváltó esemény alkalmából hatalmas közösségi piaccá változik az Erzsébet tér és a Deák tér, ahol egyszerre kínálják az árusok portékáikat.

Forrás: Hello Piac / Facebook

A fent felsoroltakon túl hazai alkotók és designerek minőségi kincseivel, DIY és vintage termékekkel, kézműves gasztro-készítményekkel, természetes alapanyagokból készült kozmetikumokkal, magyar termelők finomságaival, egyedi baba-mama kiegészítőkkel és játékokkal, valamint zero waste és környezetbarát alternatívákkal is találkozhatunk.

A Hello Piac és a Nem Adom Fel alapítvány szervezésében létrejövő program kiemelt célja a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. Emellett igyekeznek előtérbe helyezni az emberi kapcsolatok megerősítését, a magyar termelők és kisvállalkozók minőségi termékeit, a környezettudatos és fenntarthatóbb mindennapi élet kialakítását elősegítő, környezetbarát termékeket és a tudatos vásárlás fontosságát.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek