A Pécsi Nemzeti Színház azonnal reagált a korlátozások enyhítésére

A Pécsi Nemzeti Színház azonnal reagál a vírushelyzet korlátozásainak enyhítésére, és már az első héten kamatoztatja az eddig végzett műhelymunkát. Gulyás Dénes Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas operaénekes, érdemes és kiváló művész, a Pécsi Nemzeti Színház operaigazgatója koordinálása alatt készült a társulat az elmúlt hónapokban az Erkélykoncertek sorozatra - derül ki a színház honlapjáról.

A Pécsi Nemzeti Színház - illusztrációForrás: Derzsi Elekes Andor/commons.wikimedia.org

A műsor egyedi válogatás a színház elmúlt tíz évének operett- és operarepertoárjából. Népszerű áriák, duettek hangzanak el olyan művészek előadásában, mint Váradi Marianna, Vermes Tímea, Bognár Szabolcs, Győrfi István és a Pécsi Nemzeti Színház énekkara.

A musical és operett világából Stubendek Katalin, Götz Attila, Fekete Gábor és Györfi Anna adnak elő részleteket olyan közkedvelt előadásokból, mint A muzsika hangja, A padlás vagy a Marica grófnő. A koncertsorozat április 30-án, pénteken 19 órakor debütál, és minden héten várható egy-egy félórás műsor a Színház Téren, változatos zenei felhozatallal.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek