Furgonban ad személyes koncerteket egy német zenekar

A Milliarden nevű, két tagból álló német zenekar egy furgont alakított klubbá, ahol egy-egy rajongó előtt rendez koncerteket. A színpadot műanyag függöny választja el a nézőtértől, a hangulatról fényeffektusok, plakátok és művirágok gondoskodnak - adja hírül a reuters.com.

Mint a zenekar elmondta, elsősorban azokhoz szeretnének eljutni, akik normál időkben is nehezebben jutnak szórakozási és kulturális lehetőségekhez, ezért a falvakat járják, és megállnak a házak előtt, hogy az ott lakóknak játsszanak. A zenekar ebben a hónapban adta ki harmadik stúdióalbumát, Schuldig (Bűnös) címmel, a rajongók a közösségi médián keresztül nyerhetnek jegyeket az exkluzív műsorokra.

"Szerintem ez olyan kedves dolog, hogy ez így működik, hogy az emberek tisztelik és elfogadják ezt a helyzetet, és érzelmileg kapcsolódnak hozzánk itt, ebben a furgonban. Azt hiszem, ez nagy ajándék" - mondta Johannes Aue, billentyűs. Mint hozzátette, pénzkerestre nem gondoltak, mert így is hatalmas adósságban vannak a rajongóikkal.

A Milliarden online koncerteket is ad közben, a képen az látható, amint  a Pier2 rendezvényközpontban próbálnak a másnapi koncertre, melyet élőben közvetítettekForrás: dpa Picture-Alliance/Sina Schuldt

„Egyszerűen boldog vagyok. Nagyon boldog. Olyan szép volt...olyan nagyszerű, nagyon jó volt" - mondta Nadine Spichal, az egyik berlini rajongó, mikor a koncert után kilépett az egyik szórakozóhely előtt parkoló furgonból.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek