Ez a vietnámi hotel gyönyörű lámpásként világít az éjszakában

Egyetlen design-ötlettel sikerült egy nem annyira különleges formájú vietnámi épületet kifejezetten rendkívülivé varázsolni. Az átalakításnak köszönhetően a szálló úgy csillog az éjszakában, mint egy lyukacsos mécsestartó az asztalon.

A különleges hatás perforált acéllemezeknek köszönhető, melyekkel az épület külső falát beburkolták -  tudtuk meg a Designboomtól. Ezen keresztül a mécsestartóhoz hasonlóan szüremlik át a belső terekből kiáradó lámpafény, amikor kint már besötétedett, de a lakók még ébren vannak.

A háromemeletes épület egyébként kilenc szobával, közösségi és privát terekkel rendelkezik, és az ország keleti részén lévő Da Lat városában áll, egy meredek lejtőn, de keskeny sikátorban, így mégis megbújik a környező tájban.

A Le House nevű építésziroda által készített perforált acéllemez nem csak szép, de praktikus is, mivel ellenáll az esőnek és a párás levegőnek. A belső terekben az acél, a fenyő, a fehér színek és a buja növényzet nyugodt hangulatot teremtenek, gondoskodva az utazók pihenéséről.

Vietnám, Da LatQuangpraha/wikipedia
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek