Tom Cruise százmilliókat költ, hogy a koronavírus ne okozzon újabb kiesést az MI7 forgatásán

Norvég lapok szellőztették meg, hogy Tom Cruise, illetve a Mission: Impossible 7 stábja két tengerjárót is kibérelt norvégiai forgatása során, hogy a stábot elkülönítve garantálja a forgatás biztonságát. A New Zeland Herald cikke norvég forrásokra hivatkozva írja, hogy a Tom Cruise főszereplésével forgatott akciófilm norvégiai forgatása során két tengerjáróhajót is béreltek a Hurtigruten vállalattól, amely az északi ország legnagyobb tengerjáró profilú cége.

Tom Cruise nem sajnálja a pénzt a Mission: Impossible 7 stábjának biztonságáértForrás: Featureflash Photo Agency/Shutterstock

A Forbes cikke korábban rámutatott, hogy a film forgatása februárban Olaszországban kényszerűségből leállt, majd a munkálatok csak nyáron folytatódtak Angliában, később pedig a stáb Norvégiába tette át a székhelyét. A két tengerjáró bérlése állítólag megközelíti a 700 ezer dollárt, vagyis több mint 200 millió forintjába került magának Tom Cruise-nak, aki a film egyik producere is.

Az 530 fős MS Fridtjof Nansent és a 490 fős MS Versteralent a hírek szerint szeptember végéig használja a hollywoodi produkció stábja a norvég partoknál.

Közben a napokban futőtűzként terjedt a neten a videó, amely bemutatja, hogy az 58 éves filmszínész nem ijed meg az árnyékától, és ezúttal is maga vállalta, kaszkadőr nélkül az alábbi jelenet hajmeresztő mutatványát:

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek