Kísérteties hangok közt sétálhatnak a látogatók ebben a berlini klubban

  Tegnap beszámoltunk arról, hogy miután bezártak Berlin klubjai, a városvezetés alteratív megoldást keres az elektronikus zenei színtér életben tartására. Eközben azonban a klubok is új lehetőségeken gondolkodnak, és az egyik leghíresebb helyszín, a Berghain úgy látszik, meg is találta a megoldást - derül ki a Travel and Leisure cikkéből.

  A Berghain-klubForrás: AFP/Stefanie Loos

  Egy időre kiállítási térré alakul az ipari épület, és Sam Auinger és Hannes Strobl Eleven Songs (Tizenegy dal) című hanginstallációjának ad otthont. A hétköznapi és kísérteties hangokat vegyítő alkotás jól illik a magas betonszerkezettel határolt térhez.

  Mint Carsten Seiffarth, az installációt támogató Singuhr galéria kurátora és igazgatója elmondta, az élmény arról is szól, hogy olyasmit éljünk át, ami túlmutat a hangokon. A kiállítás augusztus 2-án zár, de ezzel párhuzamosan kinyit a külső, szabadtéri rész, mely ismét partiknak és zenei eseméyneknek ad otthont.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek