Műsorváltozással, de nagy valószínűséggel lesz Strand fesztivál

A koronavírus-járvány a STRAND Fesztivál szervezését is érintette, de a legfrissebb információk szerint megtartják a tó parti bulit Zamárdiban. Az időpontot pedig augusztus 18. és 22. közöttre tervezik. A programban viszont jócskán lesznek változások. 

IllusztrációFree-Photos / pixabay

A tervezett fellépők közül a Sum 41, Ellie Goulding és a Milky Chance mondta le az idei turnéit, de a megállapodások szerint jövőre mindhárman pótolják az elmaradt koncerteket. Dj Fresh is visszalépett, ő végül úgy döntött, hogy 2020-ban sehol nem lép fel - írják a szervezők a sajtóközleményben.

Viszont ott lesz a STRAND Fesztiválon az osztrák Parov Stelar, az ausztrál Timmy Trumpet, a francia Martin Solveig, illetve a brit Wilkinson is. Akárcsak a most bejelentett sztárvendégek, a belga Lost Frequencies, a német Alle Farben, a lengyel Sikdope, a brit FuntCase, Chime és Oliverse, valamint a holland Franky Nuts és még további 150 előadó.

Idén az élet minden területén rengeteg a bizonytalanság, ez természetesen igaz a fesztiválokra, koncertekre is. A nemzetközi turnék 90 százaléka elmarad, és a tapasztalatok szerint azok a művészek tudnak csak fellépést vállalni idén, akik közeli országokból érkeznek, és ahol a zenészeken túl nem szükséges nagyobb stábot mozgósítani. Emiatt kellett bejelenteni a Strandot is érintő műsorváltozást - idézte a közlemény Lobenwein Norbert főszervezőt.

A változás miatt a Strand szervezői június 25-től július 9-ig lehetőséget biztosítanak arra, hogy bárki visszaváltsa, vagy a 2021-es fesztiválra cserélje a jegyét

- olvasható a feszt honlapján.

A szervezők hetente többször jelentenek be újabb és újabb programokat és fellépőket, és azon dolgoznak, hogy augusztus 18-án, minden probléma nékül elindulhasson fesztivál. Ennek ellenére hangsúlyozták, hogy még mindig változhat a járványhelyzet, így a fesztivál elmaradása sem kizárt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek