Foglaljon helyet a Trafó virtuális nézőterén

A Trafó a digitális térbe költöztetett át olyan tartalmakat, amelyekkel ebben a nehéz időszakban is biztosítani tudja a kortárs művészeti élményeket - derül ki az intézmény honlapjáról.

A kép illusztrációForrás: Fer Gregory/shutterstock.com

Március 28-án indult a Take a Seat! online Trafó-estek sorozat, amely 5 szombat estén át nyújt egyedi kikapcsolódási lehetőséget. Ezek során olyan, a Trafóhoz köthető legendás régi, vagy népszerű új produkciókat vetítenek, amelyeknek felvételei nem elérhetőek a megosztókon. Ma, április 25-én 20 órától a The Qualitons presents KEX koncertfelvételt láthatják azok, akik előre helyet foglalnak virtuális nézőtéren.

A március 24-én nyílt kiállítást, Dorota Gawęda és Eglė Kulbokaitė RYXPER1126AE című tárlata április 26-ig látható 16 és 22 óra között, a Gondolat Generátor című műhely pedig május 10-ig várja a digitális kép formájában beküldendő pályaműveket az Alfa-alkotói pályázatra.

Az intézmény Facebook-oldalán napi játékkal, aktuális hírekkel, ajánlókkal várja a követőket, emellett Otthonos kihívást is indítottak. Hamarosan új blog-sorozat is indul, amelyben a Trafóhoz köthető hazai művészek engednek bepillantást a mindennapjaikba, terveikbe, gondolataikba.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek