Saját otthonukból adnak élő közvetítést olasz művészek

Ma reggel 6 órakor indult el a L'Italia chiamò című, 18 órás élő közvetítés a Youtube-on az olasz kulturális minisztérium és a litaliachiamo2020.it weboldal együttműködésével - adja hírül a salute.gov.it.

Forrás: Engin_Akyurt/pixabay.com

A műsorban több mint száz művész, rádiós és tévés személyiség, köz- és kulturális szereplő, tudós és innovátor vesz részt, hogy felhívja a figyelmet az otthon maradás szükségességére, a vírus elleni javallatok betartására, és egyben enyhítse is a karatén és a járványveszély miatti nyomasztó hangulatot.

Ilyen módon, ha csak virtuálisan is, mégis együtt lehet lenni, a különböző kulturális eseményeken, színházi előadásokon, koncerteken és kiállításokon keresztül, majd interjúk, versek és dalok is elhangzanak, egyenesen a művészek otthonából.

A programban a nézők is részt vehetnek, a közönség történeteit, kép, videó és hangüzenet formájában a Whatsappon keresztül várják a 3371408889-as számra, de mailt is írhatnak a partecipa@litaliachiamo2020.it címre, kérdéseiket pedig elküldhetik a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon is a #litaliachiamò és a #iorestoacasa hashtag használatával.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek