Végre Budapesten a világhírű, rejtőzködő graffitis kiállítása

Isztambul, Amszterdam, Antwerpen, Melbourne, Auckland, Toronto, Berlin, Bukarest, Kolozsvár és Párizs után végre Budapesten is megnézhetik Banksy, a földkerekség legismertebb graffiti művészének világát bemutató kiállítását. 2020. február 1. szombattól a Tesla Loftban (1075 Budapest, Kazinczy u. 21.) az ART OF BANKSY Without Limits kiállítás mintegy 70 művön keresztül mutatja be az "ismeretlen zseni" művészetét.

Egy Banksy falfestés New OrleansbanForrás: By Infrogmation of New Orleans/Wikipedia

Évek óta várt már a hazai közönség egy Banksy művészetét bemutató kiállításra, eleddig hiába, most azonban egy hosszabb világkörüli út után Budapestre érkezik az ART OF BANKSY utazó kiállítás, mely igyekszik átfogó képet adni a rejtőzködő street art művész világáról.

Betlehemben is felkerült a falra egy Banksy graffitiForrás: Markus Ortner/Wikipedia

„Az Art of Banksy kiállítás behozza nekünk a világ különböző pontjain, mállott vakolaton, üres téglafalon vagy egy sivár felüljárón megjelent műveket a kiállítótérbe és újragondolva mutatja be az ismeretlen zseni alkotásait, hogy a művek esszenciális üzenetét festmények, fotók, printek formájában egy izgalmas kiállítási élménybe sűrítve közvetítse" – mondta Sáfár Zoltán, a Godot Kortárs Művészeti Intézet alapító-tulajdonosa. További információkat az esemény Facebook oldalán olvashatnak. 

Előző
  • 1
  • 2
Következő
Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek