Immerzív moziélményen élheti bele magát a Dirty Dancing világába

  Az immerzív moziélményeket szervező londoni Secret Cinema jövőre a legendás Dirty Dancinget tervezi megeleveníteni élő zenével, táncórákkal és olyan tevékenységekkel, amelyeket egy klasszikus nyári táborban szokás folytatni - írja a Londonist.

  A Secret Cinema Vissza a jövőbe tematikájú eseménye 2014-benForrás: Camilla Greenwell/commons.wikimedia.org

  A Secret Cinema, vagyis titkos mozi ötlete Fabien Riggall fejéből pattant ki, aki 2007-ben kezdte megvalósítani a belemerülős moziélményeket, melyek alapját 360 fokos vetítés, a filmhez hű díszletek, és persze a titokzatosság képezi.

  Aki regisztrál a műsorra, az a show dátumának közeledtével meghívót kap az eseménynek dedikált weboldalra, ahol a történet újabb részletei bontakoznak ki. Az ember megkapja filmbéli identitását és javaslatot arra, hogy milyen ruhát viseljen. A résztvevők ezután még mindig eldönthetik, hogy mennyire vállalnak aktív szerepet a kibontakozó cselekményben.

  Bár a Secret Cinemának több projektje is volt már, a Dirty Dancing különösen kedvelt témája. 2016 nyarán 30 000 ember vett részt a londoni produkción, amely vegyes értékeléseket kapott a kritikusoktól. Míg a Hollywood Newsban az egyik legjobb filmélménynek nevezték, amelyet valaha láttak, a Guardian az Egyesült Királyság legnagyobb lánybúcsújának titulálta, értsük ezt, ahogy akarjuk.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!