Hódít a helyiek javaslataira alapozó utazásajánló app, a Local’s Lore

A magyar vállakozó által indított designcentrikus utazásajánló app már kilencven városra terjesztette ki a szolgáltatását világszerte, írja az Octogon.

Local's Lore

A Local's Lore egy közösségi portál és app, ahol helyi véleményvezérek adnak tippeket a városukba érkezőknek. Olyan, mintha minden városban lenne egy barátunk, aki elmondja nekünk, hogy a tipikus látnivalókon kívül hova érdemes elmenni. Olyan kávézókkal, bárokkal, művészeti galériákkal és boltokkal ismerkedhetünk meg, amikről csak a helyiek tudnak.

Az ízléses, Instagram-szerű minimalista designnal rendelkező app nagyköveteinek ízlésvilága is hasonlóan kifinomult. Vannak közöttük fotósok, designerek, vállakozók és baristák: a közös bennük, hogy mind hasonló vizuális szemlélettel rendelkeznek, meséli az ötlet megálmodója, Suri Adrienn a Roadsternek. Így ha a legmenőbb eldugott helyeket keressük, nyugodtan támaszkodhatunk az ízlésükre.

Ha például Amszterdamba készülünk, egy kattintással egy térképen találjuk magunkat, ahol egy helyi fotóművész bejelölgette nekünk a kedvenc kávézóit, bárjait, galériáit és design boltjait.

Ha regisztrálunk, egy saját térképet is létrehozhatunk, ahol bejelülhetjük világszerte a legizgalmasabb ajánlatokat: ezeket a Pinteresthez hasonlóan csoportosítthatjuk, és a térképet el is küldhetjük szeretteinknek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek