Hódít a helyiek javaslataira alapozó utazásajánló app, a Local’s Lore

  A magyar vállakozó által indított designcentrikus utazásajánló app már kilencven városra terjesztette ki a szolgáltatását világszerte, írja az Octogon.

  Local's Lore

  A Local's Lore egy közösségi portál és app, ahol helyi véleményvezérek adnak tippeket a városukba érkezőknek. Olyan, mintha minden városban lenne egy barátunk, aki elmondja nekünk, hogy a tipikus látnivalókon kívül hova érdemes elmenni. Olyan kávézókkal, bárokkal, művészeti galériákkal és boltokkal ismerkedhetünk meg, amikről csak a helyiek tudnak.

  Az ízléses, Instagram-szerű minimalista designnal rendelkező app nagyköveteinek ízlésvilága is hasonlóan kifinomult. Vannak közöttük fotósok, designerek, vállakozók és baristák: a közös bennük, hogy mind hasonló vizuális szemlélettel rendelkeznek, meséli az ötlet megálmodója, Suri Adrienn a Roadsternek. Így ha a legmenőbb eldugott helyeket keressük, nyugodtan támaszkodhatunk az ízlésükre.

  Ha például Amszterdamba készülünk, egy kattintással egy térképen találjuk magunkat, ahol egy helyi fotóművész bejelölgette nekünk a kedvenc kávézóit, bárjait, galériáit és design boltjait.

  Ha regisztrálunk, egy saját térképet is létrehozhatunk, ahol bejelülhetjük világszerte a legizgalmasabb ajánlatokat: ezeket a Pinteresthez hasonlóan csoportosítthatjuk, és a térképet el is küldhetjük szeretteinknek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!