Újra megnyílik a zenetörténelem egyik legismertebb parkja

  A Strawberry Fields a világ egyik legismertebb parkjának számít még úgy is, hogy epermezőire már csak az örökbecsű Beatles dal miatt emlékezhetnek a rajongók. A park megnyitásával egy időben egy John Lennon kiállítás is nyílik, ami a zenész gyermekkorát mutatja be, aminek nagy részét ezen a külvárosi környének töltötte. Emellett pedig még egy kávézót is felavatnak - olvasható a Turizmus.com oldalon.

  Forrás: Pixabay.com

  A park eddig is nagyon látogatott volt, ahogy Liverpoolba is százezrek érkeztek évente. De a pirosra festett kapun régóta nem lehetett legálisan átmenni. Az 1967-ben világhírűvé vált Strawberry Fields Park kaputartó oszlopait sokan össze firkálták az évek alatt, mivel nem találtak jobb módot az emlékezésre.

  Most azonban változik majd a helyzet, ugyanis a Liverpool külvárosában található Strawberry Fields megtekinthető turisztikai attrakcióvá válik, így a rongálása is törvénybe ütközik majd; nem lesz több falra írt üzenet a kapuban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!