50 ezer ember ragadt egy fesztiválon

Méretes fesztiválbotrány alakult ki az amerikai, floridai Miamiban, az Ultra Music Festival nevű zenei rendezvényen. A New York Post arról ír, hogy egyfajta logisztikai becsődölés miatt péntek este több mint 50 ezer koncertlátogató ragadt a helyszínen órákra a program hajnali 2 órai végén.

A rossz szervezés miatt több ezer embernek kellett hazagyalogolnia a miami fesztiválról.Forrás: New York Post videója

Ugyanis nem sikerült a szervezőknek megoldani azt a bravúrt, hogy a fesztiválnak helyet adó szigetről el tudják szállítani a bulizókat.  

Végül 200 buszt csak kerítettek, de ennyi emberre ez bőven nem volt elég. A felfokozott hangulatot jelzi, hogy a Post szerint még egy fát is felgyújtottak. A résztvevők az amerikai fesztiváltörténet egyik legnagyobb átveréséhez, a Fyre Festivalhoz hasonlították mindezt. Akkor méregdrága jegyeket lehetett venni, cserébe a szervezők luxuskörülményeket ígértek, amiből gagyi sátrak és előrecsomagolt szendvicsek lettek.

Az Ultra Music résztvevői közül ezrek végül gyalog indultak haza, blokkolva a szigetre vezető hidat is, erről felvételek is felkerültek a közösségi oldalakra. A fesztiválszervezők a Twitteren kértek bocsánatot a „kihívást jelentő közlekedés körülményekért”, amit ők is elfogadhatatlannak neveztek. Szombat estére állítólag normalizálódott a helyzet, mindenki haza tudott jutni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek