Ennél drágább Valentin-napi kártya nincs is!

  A világ legrégibb Valentin-napi kártyáját árverezték el Derbyshire-ben. A vevő hétezer fontot adott a több száz éves szerelmes üzenetért.

  A kézzel írott kártyán 1790-ben vallott szerelemet készítője, így ez egyben a legrégibb Valentin-napi levélke is a világon. A Hansons aukciósház eredetileg 400 fontra taksálta a kártyát, amely végül egészen fantasztikus áron. 7.000 fontért kelt el, írja a BBC News.

  A világ legrégibb Valentin-napi kártyájaForrás: Charles Hanson/Facebook

  A vevő egy londoni üdvözlőlap-magazin főszerkesztője, aki elmondása szerint nagyon izgult, nehogy valaki megszerezze előle a kártyát - saját bevallása szerint még aludni sem tudott előző éjjel. Az érzelmes kártya izgalmas aukción kelt el, íme az eseményről készült videó:

  Bár ez a legrégibb Valentin-napi kártya, a legöregebb Valentin-napi levél még ennél is korábbi; a szakértők szerint valószínűleg 1477-ból származik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!