Graffitiről szóló tárlattal ünnepel a 30 éves Ludwig Múzeum

  Kiállításokkal és izgalmas programokkal ünnepli a Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum alapításának 30. évfordulóját.

  A Ludwig 30 elnevezésű programsorozat február és március folyamán zajlik a múzeumban. A cél, hogy a nagyközönséget egy picit jobban megismertessék az intézmény történetével és tevékenységével. Az első emeleti kiállítóteret múzeumi modellé alakítják: itt tematikus egységekbe rendezve pillanthatnak be a látogatók a múzeum működésébe. Ugyanitt helyet kap egy múzeumpedagógiai alkotótér, az archívum, egy olvasósarok és egy vetítőtér is.

  Forrás: Ludwig Múzeum/Facebook

  A sorozat első kiállítása február 5-én nyílt meg, és február 17-ig lesz látogatható, azt követően kéthetente változó tartalommal nyílnak pop-up kiállítások. A "Felülírás/Insert Grafitti – utca vs. műterem" című tárlat azt az időszakot mutatja be, amikor a magas művészetben megjelentek a városi szubkultúra, a street art elemei. A programok között lesz „Múzeumpedagógia a gyakorlatban", illetve „Kiállítás a látogatók szavazatai alapján" is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!