Két népszerű gyógyvizes fürdő is újranyit a héten

A három hétig tartó karbantartási munkálatok befejezése után múlt hét pénteken újranyitott a Miskolctapolcai Barlangfürdő, de erre a hétre is jutnak fürdőnyitások – írja a termalonline.hu. 

A Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdőt február 1-től várja újra a vendégeket, ahol kedvezményes fürdőgyógyászati akciót is hirdetnek: április 30-ig újra 200 Ft-os egységáron vehetők igénybe a kezelések 2024. február 1-től, ha a 60 alkalmas támogatott kezelés mindegyikét igénybe veszik a fürdőzők. Az akció időtartama: 2024. február 1- április 30., olvasható a fürdő weboldalán.

Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és KempingForrás: Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping/Facebook

A másik nyitás a héten a hajdúszoboszlói Árpád Uszodában lesz. A Thermal Camping szomszédságában található fedett uszodát február 3-án, szombaton nyitják újra. A gyógyfürdő csarnokában három fedett 32, 36, 38 C hőfokú gyógyvizes medence közül választhatnak a gyógyulni vágyók.

Árpád Uszoda, HajdúszoboszlóForrás: Balogh Tibor/https://hungarospa.hu

A fürdőzők kényelmét szolgálja egy galéria rész a csarnokban, valamint egy pihenőrész a földszinten, ahol teázó működik és ahonnan ragyogó kilátás nyílik a strandfürdőre. A gyógyfürdő zárt udvarának négy nyitott gyógyvizes medencéjében különböző attrakciók segítségével üdülhetnek fel a fürdőzők. E nyitott medencéket körülölelik a tágas közlekedő folyosók – olvasható az uszoda weboldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek