Ekkor rendezik itthon az év legjobb, legértelmetlenebb buliját, a Dunacsúszást

Ma, szombaton tervezték megrendezni a Harmadik Dunacsúszás Nagymarostól Verőcéig! rendezvényt, de a rossz idő miatt elhalasztották. Jó hír viszont ez azoknak, akik még nem hallottak erről a vicces rendezvényről, ugyanis jövő héten, augusztus 13-án vasárnap 14 órától megtartják, és akik eddig lemaradtak a hírről, azok is részt vehetnek majd rajta! Íme, a tavalyi csúszás pillanatai!

"Gyere felfújható gumikacsával, unikornissal, gumibelsővel, vagy bármilyen olyan eszközzel, amivel lecsoroghatunk a Dunán a Verőcei strandig. Ikszeld be, ha hozol saját mentőmellényt, ha pedig nincs, mi biztosítjuk. Az ereszkedést megszakítjuk egy homokszigeten felállított frissítőállomással, hogy aztán folytathassuk az utat. Az esemény végeztével minden résztvevőt fergeteges tészta partival várunk a Verőcei strandon ,hogy az elúsztatott kalóriákat visszapótoljuk" – ígérik a honlapjukon, ahol még ezt is hozzáteszik: "Ez az év legjobb, legértelmetlenebb, legszürreálisabb rendezvénye, jövőre is mindenképp jövünk!"

Forrás: Dunacsúszás/Facebook

Fontos tudnivalók

 A rendezvényen mentőmellény használata kötelező. Ha nem rendelkezel mellénnyel, jelezd az online regisztrációnál és ingyenes biztosítanak.

Forrás: Dunacsúszás/Facebook

A rendezvény rajtközpontja Nagymaroson a strandon található, de a városon belül korlátozottan állnak rendelkezésre parkolóhelyek. Ezért a szervezők kérik, hogy Nagymaros előtt a sportpályán parkoljatok, ahonnan bérelt busszal szállítanak mindenkit a rajt területre. A csúszás után a busz Verőce és a parkoló (Nagymaros sportpálya) között szállít utasokat.

DunacsúszásForrás: Dunacsúszás/Facebook

Érdemes előbb jönni, mert a regisztráció és az eszköz felfújása is időt vesz igénybe. A strand területén található halas, fagyis és lehet napozni is a rajt időpontig.

Idén is lesznek kompresszorok és pumpák is, de több száz felfújható eszköz is, amihez idő és kapacitás kell. Ezért kérik, aki tud, hozzon pumpát!

Forrás: Dunacsúszás/Facebook

A regisztrációs pultnál le lehet adni a csomagokat, amelyeket átszálítanak Verőcére a célterületre. A csomagmegőrzés és szállítás nem értékmegőrzés, kérik, ezt vegyétek figyelembe a csomagok leadásánál.

Forrás: Dunacsúszás/Facebook

A csúszás útvonalán egy homokszigeten (vízállástól függően) állítanak fel egy frissírőpontot, ahol űdítőt, alkoholmentes sört, pogácsát tudtok majd magatokhoz venni frissítésként. A célban, Verőcén minden becsúszót paradicsomos tésztával várnak.

Forrás: Dunacsúszás/Facebook

Jó bulinak hangzik, így már csak a jó időért kell szorítani jövő vasárnap. Az aktuális híreket a szervezők Facebook-oldalán is tudjátok követni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek