Ezek a hazai fürdők éjszakai mozizással várják a vendégeket

Az 1970-es évek óta egy különleges szolgáltatással igyekeznek szórakozatóbbá tenni az éjszakai fürdőzéseket. Néhány hazai fürdőben a mai napig rendszeresen tartanak éjszakai mozizást, a Termál Online pedig most összegyűjtötte a legjobb helyeket. 

CineSpa a Széchenyi TermálfürdőbenForrás: Facebook/Széchenyi Thermal Bath

A budapesti Széchenyi Gyógyfürdőben idén nyáron is megtartják a CineSpa nevű, filmvetítéssel egybekötött esti fürdőzést. Július folyamán még két alkalommal nyílik lehetőség az esti filmnézésre. Most csütörtökön, július 20-án a Blues Brothers, július 25-én pedig a Yesterday című filmeket lehet megtekinteni este 21 órától a kültéri termál-és élménymedencénél. 

A debreceni Aquaticum fürdőkomplexumban legközelebb július 29-én, a Strandok Éjszakája alkalmából rendeznek nagyszabású esti bulit. Immár két éve ősztől tavaszig pedig havonta egyszer moziesteket is tartanak a strandfürdőben. A vendégigényeknek megfelelően a fürdő szinte már az összes régi magyar filmet levetítette, köztük a Hyppolit a lakájt, a Macskafogót, a Valami Amerikát, a Pogány Madonnát és a Meseautót is. Idén augusztusra egy hosszabított nyitvatartással egybekötött strandos mozifilm vetítést terveznek, ahol a 2017-es Baywatch című mozifilmet fogják bemutatni. 

A ráckevei Aqua Land fürdőben heti rendszerességgel tartanak esti mozizástForrás: Facebook/Aqua Land Termál-, és Élményfürdő Ráckeve

A tiszakécskei Barack Gyógy-és Élményfürdőben havonta egyszer rendeznek éjszakai fürdőzést, amelyeken állandó program az esti filmvetítés is. A ráckevei Aqua Land Termálfürdőben pedig minden héten pénteken és szombaton tartanak esti medencés mozizást a kültéri Caracalla medencében. Az aktuális filmkínálat a fürdő weboldalán található. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek