Újabb hazai termálfürdők nyitnak meg márciusban

Két vidéki közkedvelt termálfürdő újra megnyitja kapuit márciusban, két fürdőben pedig a jelenleg zárva tartó egységeket nyitják meg tavasszal – olvasható a Termal Online oldalán.

 

Akácliget fürdő-KarcagForrás: Facebook/Akácliget Fürdő

Jó hír, hogy egyre több hazai termál-és élményfürdőben hamarosan véget érnek a szükséges karbantartási munkálatok és a részleges üzemszünetek. A karcagi Akácliget Gyógyfürdőben jelenleg csak az egyik gyógyvizes medence üzemel, és a fürdőgyógyászati kezelések sem elérhetők, de március elsejétől minden visszaáll a korábbi működésre, és a fedett medenctér összes medencéjét is újra beüzemelik. 

A Lenti Termálfürdőhöz tartozó fedett élményfürdőben január 9. óra karbantartási szünetet tartanak. Jelenleg a gyógymedence, a hidromasszázs medence, az úszó-és tanmedence, valamint a szaunavilág és az energiapark áll a vendégek rendelkezésére, de március elsejétől ismét megnyitják a fedett élményfürdőt is. A szegedi Anna Fürdőben még tavaly októberben döntöttek arról, hogy december 19-től takarékossági intézkedésként bezárják a létesítményt. A termálfürdő azonban március 3-tól újranyit, továbbá a vendégek a balneoterápiás kezeléseket is újra igénybe vehetik.

Anna Fürdő - SzegedForrás: Facebook/Anna Fürdő/ AUREL IVANYI/Aurel Ivanyi

A Siklós Thermal Spa fürdőkomplexumot és a hozzá kapcsolódó Hotel Castellót még év elején járták be, de az újranyitásra már itt sem kell sokat várni, ugyanis a fürdő és a szálloda is március 10-től ismét várja a vendégeket. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek