13 év után fejleszteni kezdik a törökszentmiklósi strandfürdőt

Végre fejleszteni kezdik a Törökszentmiklósi Városi Strandfürdő és Kemping egy részét. A létesítményt utoljára 2010 körül korszerűsítették. A mostani beruházásra 400 millió forintot nyert el a helyi önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) pályázatán.

Törökszentmiklósi,Városi,Strandfürdő,KempingForrás: Törökszentmiklósi Városi Strandfürdő és Kemping / FB

A helyi polgármesteri hivatal városfejlesztési osztályának vezetője, Marsi Péter tájékoztatása szerint a beruházás során a strand fogadóépületén túl megújulnak az öltözők, bővül a gyógyászati szolgáltatások kínálata, és korszerűsödnek például a masszázs, a szauna és a szolárium termei, szobái.

A tervezés tavasszal kezdődik, és az idén véget is ér, ezután, 2024 első harmadában kezdődhet meg a kivitelezés. A munkálatokat a tervek szerint 2025 végén fejeződnek majd be.

A létesítményben egyébként a kemping mellett termál-, illetve gyógyvizes, valamint úszómedence található, továbbá egy élményelemekkel felszerelt medence a gyerekeknek. Télen működik a gyógymedence, és a társadalombiztosítás által támogatott gyógyászati kezeléseket is igénybe lehet venni a fürdőben. A fürdő nyitvatartása továbbra is zavartalan.

Forrás: MTI

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek