Egy szezonális strandfürdő kínálja Pest megye legolcsóbb belépőjét

Tápiószentmártont Pest megye keleti részén, közel Jász-Nagykun-Szolnok megyéhez találjuk. Jelenleg itt, ebben a nagyközségben kereshetjük fel azt a gyógyvizes fürdőt, ami Pest megye legolcsóbb belépőjét kínálja - olvasható a TermalOnline oldalán.

Forrás: Tápiószentmárton Strandfürdő / FB

Amint írták, és ezt minden fürdőbe járó észrevette már, hogy 4-5 éve még lehetett alálni 1000 forintos, vagy akár még olcsóbb felnőtt belépős gyógyvizes fürdőket, illetve gyógyfürdők. Manapság azonban már a 2000 forint körüli belépő is olcsóbbnak számít. Ennek tudatában nagyon jó ajánlat, hogy a Tápiószentmártoni Strand és Termálfürdő csupán 1500 forintot kér el egy felnőtt napijegy.

Jegyárai tényleg kedvezőnek számítanak: a 3-18 évesek és a 65 év feletti nyugdíjasok 1000 forintért vehetnek napijegyet, a családi jegy ára pedig 4000 forint 2 felnőtt és 2 gyermek esetén. A nyitvatartás utolsó két órájára 800 forintért válthatunk belépőt, és ha szeretnénk, egy minimális felárért visszatérős jegyet is kérhetünk.

A fürdő szezonális, ami azt jelenti, hogy április végétől várhatóan szeptember végéig tart nyitva. Meglátogatni pedig azért éri meg (az árak mellett), mivel a feltörő termálvíz, ami alkáli-hidrogénkarbonátos, kloridos gyógyvíz, 2004-ben megkapta a gyógyvíz minősítést, amit 2021-ben megerősítettek. A víz enyhíti a mozgásszervi problémákat, és érdemes használni egyes bőr- és nőgyógyászati betegségek esetén is.

Jelenleg négy medence áll a fürdőzők rendelkezésére. A gyógyvizes medencét 34-36 Celsius fokos vízzel töltik, a strandmedence vize pedig 30-32 Celsius fokos, az úszómedencéé pedig 25-28 Celsius fokos. A tápiószentmártoni gyógyvizes strand 9 és 19 óra között tart nyitva, szeptemberben pedig majd két órával korábban zárnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek