Itt egészen más érzés jógázni, mint egy teremben

Mostantól szombat reggelenként jógával kezdhetik a napot a Hévízi Tófürdőben. A gyógyulni, pihenni, feltöltődni vágyók mesés környezetben, a gyógytó partján adhatják át magukat a rekreáció élményének. A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház munkatársai szerint érdemes olykor megállni egy pillanatra, s kimenni a természetbe, mert „a zöld környezet nyugtatja lelkünket, a friss levegő tisztítja tüdőnket, a meditáció lecsitítja elménket".

A csodálatos Hévízi Tófürdő partján mostantól előkerülhetnek a jógamatracok isForrás: Hévízi Tófürdő/Facebook

Czene Alexandra, a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház kommunikációs és marketingvezetője azt mondja, szerették volna bővíteni a szolgáltatásaikat olyan elemmel, amely a kúrát igénybe vevő vendégeknek, a pár napra ideérkezőknek és a helyieknek egyaránt vonzó, hasznos lehet.

"A gyógytó olyan pluszt nyújt, ami teremben nem lehetséges" – folytatja Czene Alexandra. "Az ébredező tónál, a véderdő tövében egy fürdőzéssel összekötött reggeli jógaóra páratlan élményt kínál, olyan pluszt ad, ami jó pár napra feltölti az embert, fizikailag és mentálisan egyaránt".

A foglalkozásokat az időjárás függvényében szeptember végéig - október elejéig tervezik.

Papp Anikó jógaoktató úgy érvel, ez a mozgásforma kiváló lehetőséget kínál az egészségmegőrzésre, a betegségek megelőzésére, emellett terápiás kiegészítőként is rendkívül hasznos. Mint mondja, javítja a közérzetet, „szellemileg, testileg és lelkileg is rendben tartja az embert, így mindenkinek ajánlható, és rengeteg válfajából bárki megtalálhatja azt a formát, amelyik neki tetszik, amelyikre szüksége van – írja  a zaol.hu.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek