Jövőre vadonatúj medencékben lubickolhatunk Mezőcsáton

Látványosnak ígérkező felújításba kezdenek a Mezőcsáton található termálfürdőben. Közel 500 millió forintot szánnak a beruházásra.

A gyerekek egy külön, számukra kialakított medencét kapnak - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: adrit1

A hangulatos kis fürdőben eddig három szabadtéri és egy fedett medencében lehetett lubickolni. A most kezdődő fejlesztésnek köszönhetően nemsokára egy 226 négyzetméteres családi élménymedencével bővül a kínálat. A vendégek élvezhetik majd a benne működő sodrófolyosót, a 16 darab láb- és hátmasszázst, továbbá négy nyakzuhany és négy gejzír is helyet kap. És ez még mind nem minden.

Kifejezetten a gyerekek részére épül egy 35 négyzetméteres gyerekmedence, aminek egy minicsúszda is a része lesz. Aztán felújítják a már meglévő 300 négyzetméteres termálmedencét, teljesen megújul a bejárati- és az öltözőépület, leszigetelik a beltéri medence helyiségét is, a tetőt és a nyílászárókat pedig lecserélik.

A fürdőfejlesztés részét képezi az elektromos hálózat korszerűsítése, egy új hideg vizes kút fúrása, és a parkoló korszerűsítése. A munkálatokat a tervek szerint még az idei év végére, azaz december 31-re befejezik – írja a Termál Online.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek