100 forintért csobbanhatnak a Mártonok az Igali Gyógyfürdőben

Márton napi kedvezményekkel és fürdős programokkal készülnek a hazai fürdők a hétvégére. Íme néhány ígéretes fürdős buli.

Márton-napi medencebállal készül a hétvégére az Igali Gyógyfürdő. A medencés mulatozást november 10-én, vasárnap tartják, amikor a Márton nevű vendégek száz forintos belépőjeggyel élvezhetik a lubickolást, de a többi vendégnek is kedveskednek: az első száz belépő libazsíros kenyeret és egy pohár újbort kap ajándékba. A fürdőben ezen a napon aquafitnesszel és bálhangulattal várják a vendégeket.

Márton-napra készülnek a fürdők - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Kamil Macniak

Kecskeméten az éjszakai fürdőzés lesz akciós november 9-én. A 14 év alatti gyekerek 900 forintért válthatnak jegyet, míg a felnőttek 1300 forintos belépővel juthatnak be. A szaunavilágba is érvényes esti jegyet négyszáz forinttal drágábban vásárolhatják meg. A medencéket éjjel 1 óráig lehet használni és bulihangulat is kíséri majd a késő esti csobbanást - írja a Termal Online.

Komáromban, a Brigetio Gyógyfürdőben is november 9-én szerveznek éjszakai fürdőzést, ahol a 20:30-tól éjfélig tartó eseményen 1700 forint ellenében vehetnek részt. A szaunába is érvényes jegy 2200 forint lesz, amit azért érdemes kiváltani, mert ígéretes szaunaszeánszokkal készülnek a vendégeknek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek