Sárvár - a közös családi élmény!

A fürdőhelyek között Sárvár az egyik legnépszerűbb. Méltán: a családbarát fürdő itt nem csak egy gyerekpancsolót jelent, rendkívül széles a kínálat, izgalmas programok, kiváló gyógyvíz, magas minőség.

Galéria: Sárvár – a közös családi élmény!Forrás: Travelo

Ahol jól érzi magát a gyermek, ott a szülőknek is garantált a pihenés, feltöltődés. A sárvári fürdő pont egy ilyen hely. Ma már „nem csak" a gyógyvíz jut eszünkbe, ha Sárvárra gondolunk. Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően minden elemében megújult a létesítmény. A gyógyvizes „csendes" rész és a családi fürdőszárny elkülönül egymástól, így a különböző korosztályok zavartalanul élvezhetik a fürdőzést. Továbbá az is fontos szempont az úti cél kiválasztásakor, hogy érdemes olyan helyet választani, ahol nem kell az időjárás miatt aggódni. Hűvös, csapadékos időben a fedett élményfürdőben az egész család jól érzi magát, a csúszdák, pancsolók, vízi játékok valósággal elvarázsolják a gyerekeket, a nagyobbak pedig az óriáscsúszdákon, az élménymedencében vagy a hullámmedencében vezethetik le az energiájukat. A szakképzett óvónőknek hála, a gyerekek boldogok a játszóházban, így a felnőttek belemerülhetnek egy-egy könyvbe, kényeztethetik magukat egy kellemes masszázzsal, de gondtalanul élvezhetik a csöndesebb gyógyvizes medencéket is. A babával érkező családok kényelméről babakonyha, pelenkázó, pihenőszoba és melegedő is gondoskodik. Strandidőben pedig a hatalmas szabadtéri részen lehetőségek tárháza tárul elénk. A különböző medencék mellett, a csúszdakínálat felér egy aquaparkéval. 12 óriáscsúszda mellett több kisebb gyermekcsúszda nyújt feledhetetlen élményt. A gyerekek imádják a kalandmedencét és a vízi játszóteret is. A vízben álló kalózhajó és a vízi vár megannyi élményt és kihívást rejteget. A vendéglátó egységek kínálatában szintén mindenki megtalálja a kedvére valót. 

Galéria: Sárvár – a közös családi élmény!Fotó: Kiss Csanad

A fürdőben pénztárcabarát árpolitikát alkalmaznak.Rögtön megérkezéskor kellemes meglepetés, hogy nincs parkolási díj. Nincsenek elkülönülő zónák sem, a belépő megvásárlásával rendelkezésre állnak a gyógyvizes medencék, csakúgy, mint a családi élményfürdő, tavasztól a szabadtéri strand, pihenőterek nyugágyakkal és valamennyi csúszda!

Az aktív pihenésre vágyóknak sem kell Sárváron nélkülözniük. A Sárvári Fürdő közvetlen szomszédságában tizenegy, különböző nehézségű drótkötélpálya várja a kalandra szomjazókat. Az óriás fák között, a sárvári hét tó egyikének partján kialakított Kalandparkban érdemes kipróbálni a 10 méter magas mászófalat, az íjászpályát, vagy a lövészeteket is, de a katonai pálya is okozhat örömteli pillanatokat önmagunk próbatétele során.

A két létesítmény közvetlenül átjárható, így akár tervezhető egy igazán élményteli nap – fürdőzéssel, csúszdázással, kötélpályázással.

Galéria: Sárvár – a közös családi élmény!Forrás: Travelo

És ha ez még nem lenne elég, a hangulatos kisváros – Sárvár – színpompás virágaival, rendezett tereivel biztosan rabul ejti az ide látogatót. A városban egyszerre van jelen kultúra, történelem és a természeti értékek. A fürdőzésen kívüli a szabadidő tartalmas eltöltésére kínál lehetőséget a Nádasdy-vár és múzeum, Arborétum, csónakázó tavak, parkerdő, nagy rendezvények és fesztiválok.

www.sarvarfurdo.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek