Bezárt a Tiszaliget fürdő, látványos fejlesztésbe kezdenek

  Ne tervezzenek több csobbanást az idén a Tiszaliget fürdőbe, hiszen a nyár végéhez közeledve bezárta kapuit a komplexum. Még ezen a héten megkezdődik ugyanis a régi épületegyüttes bontása, ezt követően pedig nekilátnak egy új fürdő felépítéséhez.

  Liget Termálstrand és ÉlményfürdőForrás: Facebook / Liget Termálstrand és Élményfürdő

  A kivitelezés májusban indult volna, azonban a kivitelező – a hivatal kérésére – augusztus 20-ig nem kezdte meg a munkákat, így a nyáron még lehetett itt strandolni.

  A beruházás időtartama 20 hónap, a kivitelezés a fürdő teljes területét érinti, így a strandot be kellett zárni augusztus 21-én. A bérletet vásárló, rendszeresen úszó szolnokiak számára keresték annak a lehetőségét, hogy a MÁV strand nyitásáig tartó, átmeneti időre biztosítsák az úszás lehetőségét.

  Az egyeztetéseket követően a következő lehetőségek adottak: szeptember másodikától a tiszaligeti Vízilabda Aréna hétfőtől szombatig biztosítja a medence-használatot az úszók részére, naponta 5.45-től 8.00 óráig. A Kassai úti Kanizsa Tivadar Tanuszoda hétfőtől péntekig szintén 5.45 és 8 óra között, valamint 18.00 óra és 20.00 óra között biztosítja a lakossági úszást.

  Mindkét intézményben korlátozott a rendelkezésre álló kapacitás, ezért hetente három napon tudják biztosítani a bérletvásárlás és az úszás- lehetőséget egy személy részére, hétfő-szerda-péntek, vagy kedd-csütörtök-szombati napokon.

  Az úszás regisztrációhoz kötött: regisztrálni augusztus 30-ig lehet személyesen, a Belvárosi Ügyfélközpontban, ügyfélfogadási időben, vagy elektronikusan, az ugyfelszolgalat@ph.szolnok.hu e-mail címen - tájékoztatta a fürdőzni vágyókat a Jász Nagykun-Megyei hírportál, a Szoljon.hu.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!