Tíz ország erős emberei mérkőznek szombaton a Lenti Termálfürdőben

  A Lenti Termálfürdő ad otthont az Ultimate Strongman Team World Champions  -U105 kg – Erős Ember Világbajnokságának a hétvégén. Tíz ország húsz versenyzője érkezik, akik két napon keresztül hét versenyszámban mérik össze erejüket; a verseny a fürdőbelépő megvásárlásával látogatható - tudtuk meg az esemény beharangozójából.

  Erős emberek mérik össze erejüketForrás: Shutterstock / Készítette: Shyntartanya

  Július 13-án, szombaton 18 tonnás kamionhúzás, 110 kg-os Izlandi kereszt cipelés és Pakoló számban mérik össze erejüket az erős emberek. Másnap pedig Vikingnyomás és 800 kg-os traktorkerék forgatás is szerepel a versenyszámok között. 17.00 órakor ünnepélyes eredményhirdetéssel zárul a verseny.

  A lenti fürdőben ezen a napon is minden medencében lehet majd lubickolni, és érdemes figyelni a nyári akciókat is, amelyekről a fürdő honlapján tudhatnak meg részleteket.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!