Menő medencékkel felturbózott fürdőt kap Tiszafüred

  Jelentős összegből, mintegy 180 millió forintos támogatásból újítják fel a tiszafüredi termálfürdőt - számolt be a hírről az Alföldhír.hu. A komplexumra ráfér a fejlesztés, hiszen már évtizedek óta romlik az állapota, és eddig nem volt pénz a javításokra. A jelenlegi tervek szerint a helyi lakosok és a városba látogató turisták igényeit maximálisan kielégítő fürdőhely épülhet a jövőben.

  A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Pressmaster

  Új főbejáratot és főépületet is kap a komplexum, növelik a parkolóhelyek számát, valamint vadonatúj fedett gyógymedencével és több kültéri medencével bővítik a fürdőt.

  A gyógyfürdő minősítéssel rendelkező fürdőhely fellendítésével azt szeretnék elérni, hogy Tiszafüred és a Tisza-tó egy négy évszakban vonzó, látogatható turisztikai célpont legyen.

  A tiszafüredi termálfürdő az 1950-es évek óra működik. Jelenleg két gyógyvizes medence, egy strand- és egy úszómedence fogadja a fürdőzőket.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!