Gondolt már rá, hogy medencében is várhatja a Mikulást?

  Játszóházakkal, gyermekkoncertekkel, kedvezményes belépőkkel és éjszakai fürdőzéssel készülnek a hazai fürdők a Mikulás-váró hétvégére. Néhány fürdőben a piros ruhással személyesen is lehet majd találkozni.

  December 8-án éjszakai fürdőzést tartanak az Aquaticum élményfürdőben, a program 19 órakor kezdődik, és csak éjjel 1 órakor zár a fürdő. Ezen az estén nyitva lesz a szaunacentrum is, ahova 500 forintos kiegészítő jeggyel lehet majd belépni - írja a termalonline.com. A fürdő megújult kültéri termálmedencéjét is kipróbálhatja.

  Aquaticum, DebrecebForrás: Aquaticum

  Játszóház Igalon

  Ebben a fürdőben Mikulás Partyt szerveznek 8-án, amikor a 10 év alattiak ingyen lubickolhatnak. 11 és 16 óra között játszóházzal várják a kicsiket, akiket 14 órakor a Mikulás is meglátogat, méghozzá a Krampuszaival együtt. A felnőtteket mindeközben aquafitnesszel és szaunaszeánszokkal várják.

  Régi slágereket hoz a Mikulás Kecskemétre

  Retro bulival és éjszakai fürdőzéssel várják a látogatókat a Kecskeméti Fürdőben. A party 21 órakor kezdődik, és éjjel fél 1-ig lehet élvezni a régi slágereket a fürdő medencéiben. A szaunát is lehet majd használni.

  Éjszakai fürdőzés KecskemétenForrás: facebook / Kecskeméti Fürdő

  A Lenti Fürdőbe is ellátogat a Mikulás december 8-án. A gyerekeknek ezen a napon kézműves foglalkozást és vetélkedőt is tartanak. A felnőttek szaunaszeánszokon pihenhetnek és aquafitnessz is lesz. Este 8 órától éjjeli fürdőzést tartanak méghozzá hastáncos- és tűzzsonglőr bemutatóval egybe kötve.

  Makón gyermekkoncert is lesz

  Szombaton a kicsiknek koncertet tartanak, emellett kreatív sarokkal és zenés kívánságműsorral is várják a látogatókat. A Hagymaticum fürdő Mikulás Partyján délután gyermekmegőrzésre is lesz lehetőség, így a felnőttek szabadon fürdőzhetnek.

  A Makói Hagymatikumban már kukucskál a MikulásForrás: facebook / Makói Hagymatikum Fürdő

  A miskolctapolcai Barlangfürdőt színes buborékok árasztják majd el a hétvégén, és a Mikulás is betoppan a mókás rendezvényre. 8-án a gyerekeket kedvezményes fürdőbelépővel várják, és játékos programokat is szerveznek nekik. A felnőttek ezen a napon éjfélig fürdőzhetnek.

  Siófokon a Galerius Fürdőben rendeznek Mikulás napot 8-án, 11 és 19 óra között. A gyerekeket animációs programokkal várják az első emeleti játszóházban, 14 órától pedig vízi vetélkedőn vehetnek részt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!