Ígéretes fürdős programokkal búcsúzik a november

Éjszakai fürdőzés, frissítő szaunaprogram, kézműves foglalkozás, csigafutam, vízi sakk és sok más élmény is várja a vendégeket november utolsó napjaiban.  Mutatjuk melyik fürdőben mire számíthat a héten.

Éjszakai csobbanás Szegeden

November 21-én éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit az Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő, ahol az extra hang- és fénytechnika mellett a legjobb zenék garantálják a hangulatot. Részleteket a Pool Night Szegeden programnév alatt találnak. Az este folyamán több Wellness- és Termál medencében, valamint a szaunákban és gőzfürdőben egyaránt lazíthatnak a vendégek - írja a termalfurdo.hu.

Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő, SzegedForrás: facebook / Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő

Egészségnap az Egri Termálfürdőben

November 24-én ingyenes egészségügyi szűrésekkel, gyermek játszósarokkal, vízi aerobikkal és táplálkozási tanácsadással várják az egészségtudatos fürdőzőket az Egri Termálfürdőben. Az impozáns Török Fürdőben gyógyvízben áztathatja magát, a wellness részlegen pedig tél előtti méregtelenítő szauna várja a vendégeket.

Radonos gyógyvíz az egri termálfürdőbenForrás: egertermal.hu

Minimax családi nap a Gyulai Várfürdőben

Varázslatos környezetben, felejthetetlen élményekkel, vízi vetélkedőkkel, kézműves programokkal, ügyességi játékokkal és csodálatos mesevilággal várja a családokat Picicica a Gyulai Várfürdőben. A kicsik a mesebirodalom királyává vagy királynőjévé is válhatnak, ha összegyűjtik az óriások gyöngyeit, feloldják a törpék birodalmának varázslatát, szembeszállnak a hétfejű sárkánnyal, kifogják a csodatévő aranyhalat, megoldják a rejtélyeket, és leküzdik a további próbákat. Akinek pedig mindez sikerül, meg kell keresnie a koronázási ceremónia helyszínét. A játék után pedig jöhet a fürdő híres csúszádja, amelyen még felfelé is lehet csúszni. Ez idő alatt a felnőtteket az élményfürdőben sodrófolyosó, állómasszázsok, fekvőmasszázsok, víz alatti masszázs, gejzírek, buzgárok, nyakzuhanyok, és vízfüggönyök várják.

Gyulai VárfürdőForrás: Gyulai Várfürdő

Őszi animációs programok az Aquaworld-ben

 A budapesti Aquaworld november végén is színes animációs programokkal várja a kicsiket és nagyokat. Lesz medencés tekergő, mini kvíz, vízi sakk, búvár vetélkedő, lurkó műhely, de csigafutam is. Ha felcsigázták a programok, akkor érdemes lehet szombaton és vasárnap felkeresni a fürdőt.

Aquaworld, BudapestForrás: aquaworldresort.hu

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek