A kisgyerekes családok felé nyit a sárospataki fürdő

  Fedett részleggel bővítik a sárospataki Végardó Fürdőt, ahol élménymedencék, gyógyvizes medencék és gyógyászati szolgáltatások is elérhetők lesznek. Az építkezést jövőre kezdik el.

  Igaz, most is egész évben nyitva van a sárospataki fürdő, de egyelőre csak szabadtéri medencékben mártózhatunk meg a hideg hónapokban. Azonban ha minden a tervek szerint halad nemsokára egy vadonatúj fedett épületben is fürödhetünk.

  A fürdő felülnézetből, nyári időszakbanForrás: facebook / Végardó Fürdő - Pataqua Kft.

  Már kiválasztották a kivitelezőket és év végéig a fedett fürdő terveit is véglegesítik, 2019-ben pedig megkezdődhet az építkezés. Az új részleget főleg családbarát elemekkel szeretnék felszerelni, így lesznek gyermekmedencék, csúszdák, valamint egy élménymedence is helyet kap. Nemcsak a fiataloknak, a nyugdíjas korosztálynak is megéri majd felkeresni a komplexumot, hiszen lehetőség lesz fürdőgyógyászati kezelésekre, továbbá gyógyvizes medencék is épülnek.

  A szóban forgó fürdőhely már most is nagy népszerűségnek örvend a Termal Online hírei szerint, főleg a külföldi vendégek körében, akik elsősorban Szlovákiából és Lengyelországból érkeznek. Őket idén télen két finn szauna, infraszauna, gőzkabin, csobbanómedence, szabadtéri öblítődézsa és szolárium fogadja.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!