Ezeket a fürdőket télen is érdemes lesz felkeresni

  Gyógymedencék, élményfürdők, gyermekpancsolók, wellness- és fitness szolgáltatások, csúszdák és még sorolhatnánk mi minden fogad minket télen is a fedett fürdőkben. Most azokat a fürdőhelyeket gyűjtöttük össze, amelyekben egész évben rengeteg vizes élmény vár ránk.

  Hungarospa, Hajdúszoboszló

  Európa legnagyobb fürdőkomplexumában gyógyfürdő, strand, csúszdapark, fedett élményfürdő várja a családokat. Nyári főszezonban 13 medence közül választhatnak a strandolók, az Aquaparkban pedig összesen 15 izgalmas kalandcsúszda várja a vízi élményekre vágyókat. A téli időszakban pedig 21 beltéri medencében mártózhatunk meg. A téli időszakban érdemes kipróbálni az exkluzív vízi élményeket, a szaunavilág szolgáltatásait, valamint a további wellness-, fitness- és baba- szolgáltatásokat is.

  Hungarospa, HajdúszoboszlóForrás: Facebook / Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.

  Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, Budapest

  A Magyar Termék Nagydíjas Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma, Pest első gyógyfürdője. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára 21 medence közül választhatnak a vendégek, közülük 18 télen is üzemel. Az élménymedencében sodrófolyosó, víz alatti pezsegtetés, nyakzuhany és az ülőpadokba rejtett, hátat masszírozó vízsugár működik.

  Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, beltéri medenceForrás: Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda

  Bükfürdő Thermal & Spa

  A fürdő hatalmas területén elkülönül egymástól a gyógy- és strandrészleg, az élményfürdő és a szaunavilág, melyekbe külön-külön is lehet belépőt váltani, de kombinált jeggyel az összeset igénybe vehetjük. A téli időszakban értelemszerűen a strandrészleg nem üzemel, de a beltérben még így is 14 medence közül válogathatunk. Az élménymedencében sodrófolyosó, pezsgőágyak és pezsgőmedence vár.

  Bükfürdő, fedett medenceForrás: Bükfürdő Thermal & Spa

  Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

  A nemrég megújult Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben négyféle gyógyvíz, nyáron 21, télen 16 medence, szaunaparkjában 14 kabin várja a vendégeket. Az egész évben üzemelő medencéi közül a legnépszerűbb a sajátosan gyermekek számára tervezett, több mint 3000 m2-es fedett élményfürdő. Az idei Év fürdőjének választott komplexum az időseknek sem lesz unalmas, ők számos gyógymedence közül válogathatnak.

  Vizes játékok a gyermekmedencébenForrás: Facebook / Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

  Gyulai Várfürdő

  A Gyulai Várfürdő kínálatát 2013-ban alaposan kibővítették. Ekkor az AquaPalota 5 új medencével, valamint egy Magyarországon egyedülálló felfelé tartó csúszdával gazdagodott. Ma összesen 13 fedett medencéje van, gyógy- és termálmedencékből találunk többet, de az élményfürdőkből sincs hiány. Ez utóbbiban találunk sodrófolyosót, állómasszázsokat, fekvőmasszázsokat, víz alatti masszázst, gejzíreket, buzgárokat, nyakzuhanyokat, a vízfüggönyök mellett pedig családi csúszdát és pezsgőpadot is.

  Gyulai VárfürdőForrás: Gyulai Várfürdő

  Sárvár Gógy- és Wellnessfürdő

  Ebben a fürdőben az előzőeknél egy kicsivel kevesebb, összesen 12 beltéri medence üzemel a téli hónapokban, de még így is körülményes egy nap alatt mindet bejárni. A fedett élményfürdőben az egész család jól érezheti magát, a csúszdák, pancsolók, vízi játékok valósággal elvarázsolják a gyerekeket, a nagyobbak pedig az óriáscsúszdákon, az élménymedencében vagy a hullámmedencében vezethetik le az energiájukat. A relaxálásra vágyó felnőttek vízcsobogók, nyakzuhanyok alatt pihenhetnek, de a szaunavilág széles kínálatát is körbejárhatják.

  Sárvári Gyógy- és WellnessfürdőForrás: facebook / Sárvári Gógy- és Wellnessfürdő

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!