Ünnepi fényekbe öltöztetve adják át a megújult mórahalmi fürdő főépületét

 


Már felkerültek az óriási üveglapok a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő új fogadócsarnokának vázszerkezetére. A karácsonyra elkészülő építményt ünnepi fénybe öltöztetve adják át a fürdőzőknek - írja a Termálfürdő.hu.

Tavasz óta zajlik a mórahalmi fürdő látogatóbarát fejlesztése, amely során a főépület csarnokát bővítik ki minden irányból, és hatalmas üveglapokkal igyekeznek majd azt világossá, átláthatóvá alakítani. A felújítás ideje alatt egyetlen medencét sem kellett bezárni, de a beléptetés során az elkövetkező két hónapban változásra kell számítani. Például november 13. és 24. között csak a gyógyászati bejáraton lehet majd bejutni a fürdőbe, mert a Szegedi út felőli főbejáratot ideiglenesen lezárják. November 25-től azonban, részlegesen ugyan, de megnyitják az új főépületet, és használható lesz az összekötő folyosó a főbejárat és a gyógyászati bejárat között is.

Látványterv az új főépületről

Fotó: www.erzsebetfurdo.morahalom.hu



A látogatóbarát fejlesztés során a pénztárak illetve beléptető kapuk kapacitásnövelésére is figyeltek. Az új fogadó-, illetve ivócsarnokban egyszerűbb beléptetést ígérnek, de bővül az öltözőkabinok és a ruhatárak száma, valamint a háttériroda helyiségek mellett helyet kap egy büfé és egy üvegetetős belső díszkert is. A Termálfürdő.hu úgy tudja, hogy a fürdő főépülete karácsonyra készül el, amelyet különleges fénybe öltöztetve terveznek majd átadni.

Testi és lelki felüdülés egy helyen!

Ha teljes körű kikapcsolódásra vágyik, kitűnő választás a szegedi Hunguest Hotel Forrás**** és Napfényfürdő Aquapolis, ahol minden korosztály megtalálja a maga kikapcsolódását. A kalandra hívó óriáscsúszdák mellett remek őszi feltöltődést nyújt Csendes wellness részlegünk, ahol kényeztető masszázsokkal, illatos szaunaszeánszokkal garantáljuk a lelki felüdülést.
További információ itt!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek