A legjobb programok azoknak, akik hazai medencékben töltik a nyarat

Családi programok, szauna szeánsz, kedvezményes belépőjegyek, éjszakai fürdőzés és fesztiválhangulat várja azokat, akik az itthoni fürdőhelyeken keresik a nyári felfrissülést. A TermalOnline gyűjtésének segítségével mutatjuk, hogy melyik fürdőbe, miért lesz érdemes ellátogatni júliusban.

Ha kedvezményekre pályázik

Ha úgy érzi, a kinti forróság nem elég izzasztó, akkor irány a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum szaunavilága. Júliusban kedvezményesen léphet be a gyógy- és strandfürdőbe, valamint a szauna részlegre is. A belépő teljes ára 4600 forint lenne, de július 31-éig 4000 forintért vásárolható meg.

Ezek a kalandos csúszdák is várják a BükfürdőbenForrás: facebook / Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

A celldömölki Vulkánfürdő viszont egész nyáron kedvezményes belépőjegyeket kínál. Az akció minden nap 16 óra után, valamint pénteken, szombaton és vasárnap érvényes. Ez azt jelenti, hogy hétköznaponként egy délutáni felnőtt jegy 1090 forintba, egy nyugdíjas jegy 640 forintba kerül. A hétvégi napijegy ára egy felnőtt részére pedig 2150 forint.

Ha inkább fesztiválhangulatot vagy családi programot keres

Most szombaton érdemes lesz ellátogatni az Igali Gyógyfürdőbe, hiszen izgalmas éjszakai fürdőzés várja egészen éjfélig. Vasárnap játékok, kézműves fogalalkozások és gyerekszínház lakja be a fürdő területét. Ezen a napon a 10 éven aluliaknak ingyenes lesz belépés.

Vasárnap a Martfű Termal Spa is családi napot szervez. Erre az egy napra a szolnoki Kölyökpark költözik a helyi medencék partjára. Légvárral, babajátszóval és ügyességi játékokkal várják az érdeklődőket.

Sárváron éjjel egy óráig szaunázhat, a fürdőzést pedig éjjel 2 óráig élvezheti pénteken. A zenés, medencés kikapcsolódásra 1900 forintért fizethet be, a szauna belépők további 700 forintért vásárolhatók meg.

Egész hétvégés Kölyökfesztivállal várják a családokat a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Szombaton bábokat készíthetnek és bábszínház előadást láthatnak a gyerekek, délután pedig Szekeres Adrienn koncertezik. Vasárnap mindent óriás méretben játszanak: óriás sakkal, óriás jengával és amőbával tehetik próbára az ügyességüket a fürdőbe látogatók, délután pedig az Apacuka zenekar ad koncertet.

Zalakaroson egészen augusztus 26-áig a fürdő weboldalán található programlista szerint minden nap érdemes lesz ellátogatni a fürdőbe. Itt vándorló Móka Túra, vízidiszkó, aquasalsa és senior klub party is várja a látogatókat.

Ha azonban szívesen kipróbálná, hogy milyen az éjszakai csillagfényes fürdőzés, akkor jó, ha tudja, hogy július 27-én kollektív csillaglesre készítik fel a hazai strandok és fürdők medencéit. A legtöbb fürdő a Strandok Éjszakáján éjfélig, de akár hajnal 2 vagy 4 óráig is nyitva tart. Az akcióban résztvevő fürdők listájáért kattintson ide.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek