Íme hazánk legnépszerűbb fürdőhelyeinek toplistája

  A magyarok szerint Hajdúszoboszló, Hévíz és Bükfürdő a legnépszerűbb belföldi termálvizes fürdőhelyek – derül ki a NaturMed Hotel Carbona megbízásából készített országos reprezentatív kutatásból. Az eredmények alapján a hazai fürdőzés helyszínei széles körben ismertek, és a vendégéjszakák növekvő száma is alátámasztja, hogy fürdővárosaink a belföldi turizmus kiemelt célpontjai.

  A magyarországi termálvizes fürdőhelyek nemcsak a külföldi, hanem a belföldi vendégek körében is nagyon népszerűek, amit jól mutat, hogy az ilyen különleges adottságokkal rendelkező városok rendre a vendégéjszakák számát összesítő statisztikák élén szerepelnek. A hévízi NaturMed Hotel Carbona megbízásából felnőttek körében készített országos reprezentatív kutatásban arra keresték a választ, hogy a magyarok mely hazai fürdőhelyeinket tartják a legnépszerűbbnek. A kutatást a Tárki Társadalomkutatási Intézet Zrt. végezte a szálloda megbízásából.

  A Hungarospa HajdúszoboszlóForrás: azevfurdoje.hu

  Top 3: Hajdúszoboszló, Hévíz és Bükfürdő

  A kutatás eredményei alapján a Top 3 legnépszerűbb termálvizes fürdőhely Hajdúszoboszló, ahol a tavalyi év legjobb fürdőjét is találjuk, Hévíz és Bükfürdő, melyeket Gyula és Zalakaros, a lista második felében pedig Egerszalók, Harkány, Miskolctapolca, Budapest és Sárvár követ.

  Hévízen is újjászülethet pár nap alattForrás: visitheviz.hu

  A hévízi szálloda kutatása alapján a termálfürdőzés a fiatalok és a középkorúak körében is népszerű, ami szintén igazolja, hogy a hazai fürdővárosok hosszú távon is a belföldi turizmus kiemelt célpontjai lesznek.

  A TOP 10 legnépszerűbb termálvizes hazai fürdőhely a kutatás szerint:

  1. Hajdúszoboszló
  2. Hévíz
  3. Bükfürdő
  4. Gyula
  5. Zalakaros
  6. Egerszalók
  7. Harkány
  8. Miskolctapolca
  9. Budapest
  10. Sárvár

  Forrás: NaturMed Hotel CarbonaNaturMed Hotel Carbona**** superior

  Hévíz, termálvíz, gyógyvíz, fürdőzők a NatureMed Carbona Hotel uszodájábanForrás: AFP/Hemis/Torrione Stefano

  A NaturMed Hotel Carbona Hévíz nagy hagyományokkal rendelkező, közkedvelt gyógy- és wellness szállodája, melyet mi is ajánlottunk már, ha ki szeretne maxolni egy wellness-hétvégét, vagy kipróbálná például a spineliner kezelést. A Hotel Carbona minőségi szolgáltatásaiért 2008-tól folyamatosan elnyerte a Turizmus Minőségi Díjat, 2012-ben megkapta a European Health Spa Award-ot, 2013-ban pedig – szállodák között egyedüliként – másodszor is Magyar Termék Nagydíjjal ismerték el.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!