Hamarosan a magasból gyönyörködhetünk a naplementében: jön a Libegők Éjszakája

2024. július 13-án, szombaton rendezik meg a Libegők Éjszakáját, aminek keretein belül több helyszínen gyönyörködhetünk hazánk legszebb tájegységeiben. A Mátrában, valamint a Bükkben, a Zempléni-hegységben és a Budai-hegységben várják az érdeklődőket – olvasható a sieljitthon.hu weboldalán.

A naplementében gyönyörködhetünk a Libegők ÉjszakájánForrás: Facebook/Sástó Hotel

A pontos helyszínek: az Oxigén Adrenalin Park, Mátra Libegő Sástón, a Libegőpark Lillafüreden, a Zempléni Kalandpark Sátoraljaújhelyen és a Zugligeti Libegő Budapesten.

A Zugligeti Libegőn, Budapest éjszakai panorámájában gyönyörködhettek. A program 17.00 órától éjjel 1.óráig tart, de vegyétek figyelembe, hogy 00.30 percig lehet a völgyállomásról a hegyállomásra utazni.

A kivilágított Budapestre terül el a lábatok alatt a Zugligeti LibegőnForrás: Facebook/BKV Zrt.

A rendezvény külön erre az alkalomra szóló 5000 Ft-os retúrjeggyel látogatható. Kedvezményes jegy a rendezvényre nem vásárolható. A jegyek már elővételben is megvásárolhatók 2024.06.26-tól a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban nyitvatartási időben! A Zugligeti Libegőnél az esemény napján is válthatók jegyek, pénztárnyitás 17:30 órakor. A helyszínen csak készpénzes jegyvásárlás lehetséges.

A napnyugta július 13-án 20:38-kor várható – olvasható a BKV oldalán.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek