Ki lehet ő? Egy titokzatos művész festett kavicsokat rejt el a Tisza-tó környékén

Rengetegen találgatják, ki lehet az a titokzatos művész, aki festett kavicsokat rejt el a Tisza-tó környékén. A Borsnak interjút adott az alkotó névtelenül, és szeretne továbbra is inkognítóban maradni, olyannyira, hogy még a saját cssaládja és a barátai sem tudják, hogy ő készíti a mosolyra fakasztó apró ajándékokat. 

Forrás: Tiszakavics/Facebook

A művész 2023 őszén határozta el, hogy kavicsokat fog festeni. Számára a legfontosabb, hogy mosolyt csaljon az emberek arcára a színes alkotásaival és a melléjük rejtett kedves kis üzenetekkel. Már több száz kavicsot készített és rengeteg gyerek, valamint felnőtt napját tette szebbé az elrejtett ajándékokkal. Létrehozta a „Tiszakavics" nevű Facebook oldalt, hogy összegyűjtse az alkotásairól készült képeket. 

Forrás: Tiszakavics/Facebook

"Nem szeretném ha beszélnének rólam, addig élvezem igazán az egészet, amíg nem derül ki a kilétem. Egyébként sem vagyok ismert ember és ez jó így, szeretnék szürke maradni, elég ha a kavicsaim színesek. A családom sem tud semmit, a barátaim sem. Nekik sem mondom el hogy este-éjszaka festegetek, nehogy elkotyogják véletlenül valakinek. A párom előtt nem tudom elrejteni, ő látja amikor tevékenykedem, de mindenki más előtt titok. Remélem így is marad" – mesélte.

A teljes interjút a Bors oldalán olvashatjátok el.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek