Fotósok figyelem! Gyulán készült képeitekkel most nyerhettek!

A megmérettetést, amit a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. hirdetett meg január 1. és október 31. közé, bárki részt vehet - helyi vagy turista - aki szeret fotózni, és van ideje, kedve ötletesen megörökíteni a város látnivalóit, a belváros érdekes részleteit, a település környezetét, épített örökségeit.

©Márta Fruzsina - PálinkaForrás: GYULA a történelmi fürdőváros - visitgyula / Facebook.com

Az egész éven átnyúló pályázat már lezárult a második etapja, amire 20 pályázó 149 tavaszi, tavaszias hangulatú képe érkezett be. "A pályázatok többsége az ébredő tavaszi természet szépségére és város épített örökségére fókuszált - köztük volt a vár és az Almásy-kastély -, de megjelentek más népszerű látnivalók is - tájékoztatott a helyi turisztikai cég.

A tavasz nyertes képe végül Márta Fruzsina Pálinka című fotója lett. Ahogy ezt a nyertes alkotást, úgy a nyári és az őszi képeket is közzéteszik majd a Gyula a történelmi fürdőváros nevet viselő Facebook-oldalán, emellett a fotós pénzdíjban is részesül.

A nyári képek beküldési határideje: augusztus 31. A pályázatra amatőr és profi fotósok egyaránt jelentkezhetnek. Amint a visitgyula.com weboldalon is olvasható, a szervezők arra bíztatják a pályázókat, hogy egyéni nézőpontjukból, kreativitásukat kibontakoztatva mutassák be Gyula számukra legkedveltebb részeit.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek