Új imázsfilm: vízilabdásokkal és termálfürdőkkel népszerűsítik Magyarországot

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) megbízásából, a Magyar Vízilabda Szövetséggel együttműködve a vízilabdát és a hazai gyógyfürdőket népszerűsítő kisfilm készült a hazánkban megrendezendő FINA vizes világbajnokság alkalmából.

"Innen ered minden: meríts te is erőt Magyarország gyógyvizeiből!" - ezzel az üzenettel készült el a rövidfilm, melynek célja, hogy egyszerre ébresszen büszkeséget a nézőben a hazai női és férfi pólóválogatott sikerei, valamint Magyarország páratlan kincse, a gyógyvíz iránt. Íme, lehet is nézni!

 A narrátor szerepében a sportrajongók által jól ismert Hajdú B. Istvánt hallhatjuk, és olyan hírességek is feltűnnek a filmben, mint Kemény Dénes, Märcz Tamás, vagy Leimeter Dóra.

A Magyarországot népszerűsítő rövidfilmben számos ikonikus, közkedvelt termálfürdő jelenik meg, mint a Széchenyi Fürdő, a Miskolctapolcai Barlangfürdő, a Hévízi Tófürdő, vagy a Makói Hagymatikum.

Természetesen az egyik legszebb fürdőbnk, a Széchenyi-fürdő sme maradhatott ki a kisfilmbőlForrás: MTÜ

A lenyűgöző látványt nyújtó helyszínek bemutatása a rendezvény időszaka alatt hozzájárul a gyógyfürdők forgalmának élénkítéséhez, hosszú távon pedig jótékony hatással bír az ország turisztikai imázsára – írja az MTÜ.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek