Ingyen utazhatnak a kisiskolások a tavaszi szünetben

Már a tavaszi szünetben is ingyenesen utazhatnak a MÁV-Volán csoport és a GYSEV belföldi járatain április 14. és 19. között azok az alsó tagozatos gyerekek, akik a jegyvásárláskor bemutatják sárga Kajla-útlevelüket és személyazonosításra alkalmas igazolványukat, diákigazolványukat - közölte a MÁV az MTI-vel.

A Kajla útlevéllel ingyen utazhatnak a kisiskolások a tavaszi szünetebenForrás: Facebook/MÁV

A programot 2019 nyarán indították, kezdetben csak a nyári szünetben használhatták ki a kisiskolások a Kajla-útlevél adta lehetőségeket. Az évek alatt bővült a kedvezményes időszakok köre, először az őszi, tavaly a téli, és most már a tavaszi szünetben is ingyenesen utazhatnak az alsó tagozatosok. Tavaly mintegy 90 ezer Kajla-jegyet váltottak a MÁV-Volán-csoport járataira. Az ország szinte minden régiója népszerű volt, a diákok szívesen látogatták az ország nagyvárosait, kirándulóhelyeit.

A családoknak aktív kikapcsolódást kínálnak az útlevél segítségévelForrás: Facebook/MÁV /www.szilvasifoto.hu, © Szilvási János, +3634903765/Janos Szilvasi Www.Eventmedia.Hu

A Kajla-program azon túl, hogy kedvezményes utazást biztosít a családoknak, az aktív kikapcsolódás lehetőségét is ajánlja. A Kajla-programban országszerte 500 helyszínen lehet az útlevélbe pecsétet gyűjteni vagy arra kedvezményt kapni. További információk a www.kajla.hu oldalon érhetők el.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek