Kajla ismét úton van az országban

A program július elsejével indult újra, és ahogy eddig is, a gyerekek pecsétet gyűjthetnek a Kajla-útlevélben, illetve megtervezhetik útiterveiket és még az élményeikről is beszámolhatnak.

Forrás: Kajla.hu / Facebook.com

Országszerte több mint 500 helyszínen tudnak majd pecsételtetni egészen augusztus végéig. A pecsétekért pedig kedvezményeket kapnak. A programhoz tartozik egy applikáció és egy honlap is, ahol további információk érhetők el – olvasható a Turizmus.com oldalán.

A Kajla-útlevéllel rendelkező gyerekek ingyenesen utazhatnak a MÁV és GYSEV vonalain, valamint a BAHART és a MAHART egyes járatain július 1-jétől egészen augusztus 31-ig. Sőt a dunakanyari településeket összekötő hajójáratokon is igénybe vehetők a kedvezmények.

A gyerekek díjmentes menetjegyeit kiválthatjuk a pénztárakban, a jegykiadó automatáknál, online és a MÁV-applikáción keresztül is.

A tavalyi program nagyon népszerű volt a szervezők szerint: 200 ezer pecsét gyűlt össze, 50 ezer ingyenesen feladható Kajla-képeslapot küldtek el, több mint 100 ezren utaztak a vasúton ingyenesen és 10 millió kilométert tettek meg.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek