Hibrid változatban, online túrákkal egybekötve rendezik meg idén a Gyárak Éjszakáját

 Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) november 12-én, jövő pénteken rendezi meg az 5. Modern Gyárak Éjszakáját. Az eseményen a gyárak és üzemek idén hibrid formában fogadják majd az érdeklődőket: lesznek személyes gyárlátogatások és virtuális, online túrák. Az ITM közleménye szerint  félszáznál több vállalkozás már biztosan megnyitja kapuit az érdeklődők előtt, akik a mai naptól, november 5-től regisztrálhatnak az eseményre a Modern Gyárak Éjszakája oldalán.

Vámosgép Gép és Acélszerkezetgyártó Kft.Forrás: moderngyarakejszakaja.hu / FB

A Modern Gyárak Éjszakáján a világ élvonalába tartozó technológiák mutatkoznak be, a jövő munkahelyeivel saját környezetükben ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Az ITM által életre hívott rendezvény az ország egyik legsikeresebb, vállalati tevékenységet bemutató programsorozata - írták az MTI hírében.

Könnyen elérhető és közvetlen lehetőséget teremt a vállalkozók és a széles nagyközönség találkozására. Arra, hogy az érdeklődők megtapasztalhassák, milyen vállalatok működnek Magyarországon.  A programok keretében képet kaphatnak a résztvevő gyárak egyedi megoldásairól, megtekinthetik a digitalizált és automatizált termelési folyamatokat, valamint az innovatív technológiákat.

A csatlakozó vállalatok idén számos új látnivalóval készülnek, többek között a repülőgépek karbantartásának kiterjesztett valóságot alkalmazó fejlesztésével, automatizált, távfelügyelettel üzemeltethető pálinkafőzők gyártásával, a világon ma ismert legkorszerűbb üvegfestési technikákkal, az űrben is alkalmazott rádiófrekvenciás technológiák tervezésével és előállításával. A programkínálat az esemény napjáig folyamatosan bővül.

A személyes gyárlátogatások mellett a rendezvény honlapján virtuális séták, gyárbemutató videók, riportfilmek és miniportrék, élő bejelentkezések is elérhetők lesznek november 12-én. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek