Szökött kenguru kószál Orosházán

"Valakinek nem hiányzik egy kenguru?" – került ki tegnap este egy bejegyzés a Facebookra, melyből kidrül, hogy az állatot Orosházán, a Csorvási úton, a fénysorompó után, az út szélén, a kanyarban legelészés közben pillantották meg. A forgalom nem zavarta, de amikor közeledett felé a férfi, akkor beugrált a bokrok közé az állat.

Öööö, valakinek nem hiányzik egy kenguru? Orosházán a Csorvási úton a fénysorompó után a kanyarban legelészett az...

Közzétette: Roland Szokolai – 2021. április 19., hétfő

Orosházán nem ez az első eset, hogy szökött kenguruval találkozhattak a lakosok: 2017-ben és 2020-ban is elkóborolt valakiknek a házi kedvence otthonról. Most az egzotikus állat gazdája jelezte a kommentelőknek, hogy keresik az állatot, késő éjszakáig nem jutottak a nyomára.

Mint a beol.hu megtudta a kenguru gazdájától, kedden reggel folytatják a keresést. Elmesélte, kölyökről van szó, aki vasárnap két kerítésen keresztül lépett le otthonról. Szeretnének ma sikerrel járni, a bokros területen, ahol az este kóborolt az erszényes, vagy hálóval, vagy szakember bevonásával, altató lövedékkel próbálják befogni. Az a kérés, aki látja, ne próbálkozzon az állat megfogásával.

 A címlapkép illusztráció: Free-Photos/pixabay.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek