Idén is a miskolciak lehetnek büszkék a villamosukra

Mint a sokszinuvidek.24.hu beszámol róla, 2020-ban negyedik alkalommal hirdette meg az MHD86 nevű cseh portál azt a versenyt, melyben Európa legszebb adventi villamosát keresik. A versenyen az elmúlt három évben mindig toronymagasan győzött Miskolc adventi villamosa, és most is ez vitte el a pálmát.

Győzött a mézeskalács villamosunk, nagyon köszönjük a támogatásotokat! A miskolci adventi villamos az MHD86 nevű cseh...

Közzétette: MVK Zrt.- A megbízható útitárs – 2021. január 3., vasárnap

A mostani versengés mind izgalmakban, mind a szavazatok számát tekintve felülmúlta a korábbiakat. A győzelemért a miskolci a plzeňi villamossal versengett, mellyel végig fej-fek mellett haladt: hol az egyik, hol a másik vezetett.

Ta je!

Közzétette: PMDP, a.s. – 2020. december 2., szerda

Egy ponton már veszni látszott a miskolci győzelem, amikor a hajrá napjaiban sikerült ledolgoznia a több százezres hátrányt, így immár negyedszer lett Európa legszebbje a miskolci adventi villamos. A szavazás január 3-án 18 órakor zárult. Az összesített szavazatok szerint Miskolc villamosa 3 456 784, míg Plzeňé 3 389 676 szavazatot kapott. A harmadik helyen a zürichi, a negyediken pedig a szegedi villamos végzett, az ötödik a prágai villamos lett.

 Leadkép forrása: Juhász Balázs / mvkzrt.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek