Zápor és erős szél - ilyen időnk lesz a hétvégén

Szombaton erősen felhős lesz az ég, reggelig szórványosan, később már csak néhol - főleg keleten - alakul ki eső, zápor. Estig nagy területen lehet erős az északnyugati szél. 14 és 19°C között alakul a hőmérséklet. Hidegfronti hatás várható.

Forrás: malubeng/pixabay.com

Vasárnap a reggeli párásság megszűnését követően nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és késő délutántól északnyugat felől egyre többfelé ered el az eső. Reggel 5, délután 13 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőn erősen felhős vagy borult lesz az ég, párás a levegő. Többfelé várható eső, szitálás. 10 és 16°C közötti értékeket mérhetünk.

Kedd reggelre többfelé képződik köd, mely akár egész nap megmaradhat. Egyébként erősen felhős időre van kilátás. Eső, szitálás főleg a déli és a keleti tájakon fordul elő. A maximum 13 fok körül alakul. 

Szerdán folytatódik az erősen felhős, párás, igazi novemberi időjárás. Gyenge eső elszórtan fordul elő. Az északnyugati szél néha megélénkül. 13-14 fok valószínű délután - derül ki a koponyef.hu előrejelzéséből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek