Záporokkal tarkított, enyhe idő - ez vár ránk a héten

Keddre megszűnik a párásság, és napos, gyengén felhős, kellemes őszi idő várható. A Nyugat-Dunántúlon ugyanakkor megnövekszik a felhőzet, és itt gyenge eső, zápor is kialakulhat. Mérsékelt marad a délnyugati szél, 15 és 20 fok között alakul a hőmérséklet.

Forrás: qimono/pixabay.com

Szerda reggelre sokfelé képződik köd, mely a délelőtt folyamán feloszlik. Napos, és (réteg)felhős időszakok váltakoznak. Csapadék nem lesz, a maximumok 17 fok körül alakulnak.

Csütörtökön a nap első felében erősen felhős, párás idő lesz, sűrű ködfoltokkal. Délután nyugat felől megnövekszik a felhőzet, és szórványosan fordul elő eső, záporeső. Az északnuygati szél megélénkül, egyelőre marad a 17 fok körüli délutáni hőmérséklet.

Pénteken erősen felhős, vagy borult lesz az ég, párás lesz a levegő. Északnyugat felől szórványosan újabb esők alakulnak ki, 11 és 17°C közötti hőmérsékletre számíthatunk.

Szombaton északnyugat felől csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen süt ki a nap. A légmozgás élénk lesz, 15 fok körüli értékeket mérhetünk - derül ki a koponyeg.hu előrejelzéséből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek